Uw erkende vakman!

Sander Beekhof Schildersbedrijf

Sinds 2021 onderdeel van Uw Onderhoudspartner Lenferink

Logo Lenferink Wit
tijdlijn

Uw Onderhoudspartner Lenferink

0

Opgericht door Sander Beekhof

0

Eerste medewerker in dienst

0

Aangesloten bij GlansGarant

0

Overname door Uw Onderhoudspartner Lenferink

Meerjaren onderhoud

Onderhoud aan uw woning vindt nooit eenmalig plaats, maar altijd in een cyclus. Om de zoveel jaar zijn het schilderwerk, de gevel, goten, kozijnen of het dak aan de beurt. Helaas kunt u daarbij voor vervelende verrassingen, zoals houtrot, komen te staan. Uw Onderhoudspartner Lenferink stelt samen met u een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) op voor uw huis, VvE, boerderij of landgoed. U weet de komende jaren exact wat de kosten voor het onderhoud zijn en kunt niet meer tegen achterstallig onderhoud aanlopen. Zo komt u nooit meer voor onverwachte kosten te staan.

Eén contactpersoon

U wordt vooraf goed geïnformeerd over onze werkzaamheden en heeft tijdens het onderhoud één contactpersoon voor alle werkzaamheden.

Weten waar u aan toe bent

Optimaal woningonderhoud betekent voor ons het leveren van de gevraagde kwaliteit tegen minimale kosten, passend binnen uw plannen. Wij gaan voor maximale tevredenheid tegen minimale overlast. 

Het onderhoudsplan van GlansGarant

Naast onze eigen onderhoudsplannen bieden wij ook onderhoudsplannen van GlansGarant aan. GlansGarant is een uniek meerjarig onderhoudsconcept voor het in top conditie houden van het buitenschilderwerk aan uw woning. GlansGarant kent een groot netwerk van aangesloten schildersbedrijven in Nederland. Stuk voor stuk zijn dit ambachtelijke en gediplomeerde professionals die hun vak goed verstaan.

U kent het vast wel, een eigen woning en het algehele onderhoud wat er bij komt kijken. Het is veelal geen favoriete bezigheid en u stelt het vaak uit of onderneemt pas actie als het eigenlijk al te laat is. Het voordeel van een meerjarig onderhoudsplan is, dat uw schilder elk jaar langskomt om uw bezit te inspecteren en te onderhouden.

Met het meerjarig onderhoudsplan van GlansGarant verzekert u uzelf ervan dat de buitenschil van uw woning over een periode van meerdere jaren in perfecte staat verkeert. 

Onze vaklieden

Jan Willems

Jan Luisman

Ivan Eggengoor

Sander Beekhof

Ferron Goossensen

Erik de Jonge

Bert Reefman

Wat
klanten over ons zeggen

Erik Merema

We hebben ons huis buitenzijde laten schilderen door dit schildersbedrijf. Keurig netjes vakmanschap. 1 klein stukje is nog weer onder garantie hersteld. Zou dit bedrijf zeker aanraden! Vakmannen, en staan voor hun kwaliteit!

Karina Hagedoorn

Vakmannen!

Karin Kosters

Vriendelijk, precies & betrouwbaar.

Altijd een
perfect onderhouden
woning

Met een meerjaren onderhoudsplan
van Uw Onderhoudspartner Lenferink

E-mail:
info@uwonderhoudspartner.nl

Telefoonnummer:
0523 677 215

Postadres
Vechtstraat 2c
7772 AX Hardenberg